✔ Billig overnatning

✔ Udlejning af kursus og møde lokaler

✔ Bestil overnatning online​

Dagskursus og kursuslokaler til fornuftige priser i Viborg

Motel Spar 10 i Viborg har vi faciliteterne til at afholde møde og dagskursus. Hvert enkelt kursuslokale er stort og lyst, og jeres firma kan leje dem, når I har brug for det.

Vi har alt det nødvendige udstyr i vores kursuslokaler. Dette indebærer overheadprojekter, tv/video systemer og whiteboard tavler. Der er selvfølgelig også trådløst internet, så der er alt det, I kunne får brug for.

Vi sørger for forplejningen til jeres dagskursus

​Holder I jeres dagskursus i et af vores kursuslokaler i Motel Spar 10 i Viborg, behøver I ikke selv at tænke på mad og drikke i forbindelse med jeres dagskursus. Vi kan nemlig tilbyde kaffe og morgenbrød, frokostbuffet med en øl/vand samt eftermiddagskaffe med kage til kun 275,- pr. person, når I er mindst 10 personer i et af vores kursuslokaler, dog ikke i weekend.

Kursuslokaler i grønne omgivelser

Motel Spar 10 og vores kursuslokaler ligger ikke langt fra skov og grønne områder. Dette skaber et godt klima, når det kommer til at afholde møder og dagskursus. Naturen virker afslappende og distraherer ikke deltagerne. I pauserne kan man så gå en tur udenfor det pågældende kursuslokale og nyde den grønne natur i Viborg.

I er altid velkomne på Motel Spar 10, så hvis noget af dette har interesse kan I ringe på telefon 86 61 29 55 og høre mere om både dagskursus og vores kursuslokaler.

Book kursuslokale i god tid og vær sikret de gode faciliteter:

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Motel Spar 10

Ålandsvej 2, 8800 Viborg

CVR: 10465893

Kontakt os

Telefon: 86 61 29 55

E-mail: info@motelspar10.dk

Telefoniske åbningstider

Alle hverdage fra 08:00 - 16:00

Åben i weekenden også

​Turist

Se nyttige links her >>